Benvinguda

20 de setembre del 2010.

Benvingudes famílies,
Aquest és el nostre blog-calendari a la web de l'escola Gespa, a través del qual podreu consultar en qualsevol moment els esdeveniments més importants dels vostres fills i filles d'Educació Infantil. La nostra escola és conscient de la gran implicació que tenen avui dia les noves tecnologies en les nostres vides i, per aquesta raó, hem volgut aprofitar el recurs d'Internet i el blog-calendari escolar per a que poguem seguir en contacte, però de forma més directa.
Com podreu observar, després de cada entrada al blog tindreu la possibilitat d'afegir tots els comentaris que considereu adients, ja siguin valoracions o propostes per a noves activitats, perquè per a tots nosaltres la vostra participació és primordial en el procés educatiu dels vostres fills/es.

Per altra banda, a través del blog també podreu seguir de forma diària el projecte que durà a terme cada curs d'infantil, és a dir, la classe dels Pingüins(P-3), la classe de les Tortugues de Mar(P-4) i la classe de les Estrelles de Mar(P-5)

Finalment, les tres classes han volgut preparar un vídeo, elaborat amb el programa Movie Maker, de presentació per a tots vosaltres. Esperem que us agradi!Comencem un nou curs!!!!

 Educació Infantil 2010-2011

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada